APE 50

Inapoi la modele

APE 50

Agilitatea extraordinară, robustețea și economia lui Ape 50 îl fac un vehicul unic și de neînlocuit.

Clasat ca moped, Ape 50 poate fi condus în Romania de către utilizatori începând cu vârsta de 16 ani cu permis AM.

Arhitectura cu trei roti si tracțiune spate face din Ape un vehicul off-road innascut, care se descurca de minune pe drumuri neasfaltate. Capacitatea sa de încărcare (până la 200 kg în greutate și până la 1,5 m3 în volum) este de neegalat pentru un vehicul cu dimensiuni compacte și un consum redus de combustibil, fiind soluția perfectă pentru aplicațiile de transport de mici dimensiuni pentru întreprinderi, utilizatori privați ca și chiar pentru petrecerea timpului liber.

Ape 50 este disponibil:

  • In variante cu bena deschisa
  • In varianta van

APE 50 DECK

MICUT IN DIMENSIUNI DAR MUNCITOR DE TALIE MARE IN ACELASI TIMP

Este modelul Ape original și cel mai popular din întreaga gamă. Ape 50 Deck oferă un caracter compact, agilitate și economie de combustibil (peste 300 km cu un rezervor de combustibil), combinate cu costuri reduse de operare.

Perfect pentru sarcini de transport atât în mediul rural, cât și în mediul urban.

Disponibil în două variante:

– platforma scurta cu obloane pe trei laturi

– platforma lunga cu obloane pe trei laturi

APE 50 CROSS COUNTRY

IN CENTRUL ATENTIEI

Ape 50 Cross Country este cea mai trendy versiune din domeniu. Un pick-up autentic, sigur, cu o bară de rulare și bare metalice frontale și spate care îi conferă un aspect off road. Este preconfigurat cu un sistem audio in echiparea standard pentru a imbina atât munca (cu o capacitate de încărcare de până la 185 Kg), cat si distracția.

APE 50 VAN

CEL MAI COMPACT SI EFICIENT VAN

Agil și de încredere, modelul Ape 50 Van este vehiculul ideal pentru profesioniștii care efectuează livrări frecvente și pentru aplicații ușoare, cum ar fi salubrizarea, pentru utilizare în centrul orașului sau in zone aglomerate.

 

Cu dimensiunile sale compacte și o raza de bracaj extrem de strânsa, Ape se strecoara fără efort prin trafic ca intr-o joaca de copii. Ape 50 Van poate transporta încărcături de până la 170 kg în compartimentul de încărcare spate de 1,5 m³ complet închis și protejat.

BUSINESS

CU UN APE, NU VEI TRECE NEOBSERVAT NICIODATA

Ape 50 a trecut de mult timp dincolo de limitele aplicațiilor tipice pentru care a fost inițial concepută, provocand imaginația celor care au înțeles potențialul său incredibil de media și de utilizare in antreprenoriat.

Caracteristicile sale intrinseci ii confera, spre deosebire de oricare alt vehicul din lume, un caracter incomparabil si instantaneu placut, care il aduce in centrul atentiei in orice situatie. Ape 50 este baza ideala pentru o gama larga de aplicatii, de la un van colantat atragator pentru promovare pana la un magazin mobil care este adesea ales pentru catering mobil și vanzare de bauturi (înghețată, cafea, băuturi etc.). O soluție genială pentru o afacere start-up, oferind un succes sigur la un preț accesibil.

May 30, 2018