APE Classic

Inapoi la modele

APE CLASSIC

Aspectul inconfundabil și specificațiile surprinzătoare, de exemplu sarcina utila de 650 kg, se combină pentru a oferi o combinație unică de formă și funcție care fac Ape Classic vehiculul ideal pentru aplicațiile de transport urban, precum și o platforma de vanzare mobila unica.

Datorită flexibilității sale extreme, Ape Classic reprezintă soluția ideală pentru cele mai recente tendințe, cum ar fi domeniul street food.

Capabil de a face orice activitate comerciala instantaneu recunoscută, și de a oferi un aer de calitate și prestigiu, Ape Classic oferă suportul ideal pentru orice tip de afacere de vânzare stradala, de la produse tradiționale cum ar fi cafea, înghețată și pizza, specialități naționale și sectoare de nișă, cum ar fi delicatesele locale și bucătăria etnica/internationala.

Caracteristici distinctive ale Ape Classic:

  • Facelift frontal – un numar mare de componente reproiectate.
  • Tablou de bord redesenat, oprimizat si îmbunătățit.
  • Noul motor Euro 4 oferă performanțe si emisii îmbunătățite

AFACERI MOBILE & STREET FOOD CU APE

Asemenea produsul pe care îl vinde, domeniul street food reprezintă un model de afaceri accesibil. Acesta este motivul pentru care a crescut rapid în ultimii ani, consolidandu-si cota de piata in crestere.Ape conferă un sentiment de calitate și prestigiu oricărei afaceri street food, diferentiindu-se de alternativele din piata. Ideal pentru orice gen posibil – de la alimentele italiene la specialități locale sau internationale, de la bistro la reinterpretări originale, creative ale clasicilor, cum ar fi burgeri, pizza și alimente prăjite – deschizând o lume a posibilităților interesante în mișcare.

May 30, 2018