PORTER ELECTRIC CHASSIS-CAB

Inapoi la modele

PORTER ELECTRIC SASIU

Datorita caracteristicilor sale unice, Porter Electric Sasiu este o alegere imbatabilă – un vehicul extraordinar de agil și compact, care oferă o capacitate impresionantă de încărcare. Pe lângă faptul că permite acces nelimitat, non-stop, în zone supuse restricțiilor de trafic anti-poluare, cum ar fi centrele urbane, sistemul de propulsie electrică cu emisii zero este prietenos cu mediul și oferă economii substanțiale în toate costurile de funcționare.

Porter Electric Sasiu oferă o bază solidă pentru o multitudine de diferite adaptări pentru a satisface nevoile specifice ale unei game largi de sectoare. Porter Sasiu oferă avantajele combinate ale dimensiunilor compacte (măsurând doar 3,5m x 1,4m) și a capacității extraordinare de încărcare. Aceste caracteristici exclusive fac posibile carosari care în mod normal ar fi posibile numai pe vehiculele mai mari.

Porter Sasiu face orice lucrare în situații în care spațiul este deosebit de limitat sau în locuri inaccesibile mai rapid și mai sigur. Este un vehicul care poate fi carosat pentru o gamă largă de aplicatii atât pentru sectorul privat (cum ar fi van de transport frigorific, box izoterm sau pickup) și sectorul public (colectarea deșeurilor, nacela, pompieri, întreținere spatii verzi etc.).

Disponibil și în versiunea Extra.

May 30, 2018