PORTER ELECTRIC POWER

porter-elettrico-carousel-image1

GAMA ELECTRIC POWER

Oferind o tehnologie avansată, Porter Electric este un vehicul utilitar, 100% curat, care satisface o gamă largă pentru diverse nevoi de mobilitate de peste 20 de ani, oferind în același timp economii extraordinare în toate costurile de funcționare.
Ideal pentru toate aplicațiile de transport, propulsorul său electric, cu emisii zero, îl face deosebit de potrivit pentru utilizarea în centrele istorice ale orașului. Motorul electric, cu circuit de excitație independent, driver de comandă și cabluri și software dedicate  pentru transmisia semnalului asigură o mai bună livrare de energie. Rezultatul este controlul extraordinar de precis al puterii atunci când se demareaza și se accelerează, în timp ce eficiența energetică îmbunătățită a motorului produce mai puțină căldură.
Porter Electric oferă performanțe remarcabile atât în ceea ce privește autonomia (până la 110 km), cât și timpii de încărcare pentru bateriile acid cu plumb – având doar 8 ore pentru o încărcare completă sau 2 ore în regim de încărcare rapidă când vehiculul este necesar mai devreme.Producând 11 kW și un cuplu de vârf de 215 Nm, sistemul de propulsie electrică oferă vehiculului o viteză maximă de 57 km / h. Zgomotul inexistent al sistemului de propulsie electrică reduce, de asemenea, semnificativ poluarea sonoră în centrele orașelor.
În plus față de aceste avantaje economice și de mediu, Porter Electric oferă de asemenea posibilitatea de a accesa zonele de trafic restricționate, deschizând chiar mai multe posibilități de lucru comparativ cu vehiculele cu motor convențional.

 

ALEGE VARIANTA

PORTER ELECTRIC BENA FIXA

  • Capacitate de încărcare de până la 520 kg
  • Platformă de încărcare total plana

PORTER ELECTRIC BASCULABIL

  • Capacitate de încărcare de până la 450 kg
  • Platformă de încărcare total plană cu sistem hidraulic de basculare cu unghi de înclinare de 45 °

PORTER ELECTRIC VAN

  • Capacitate de încărcare de până la 470 kg
  • Peste 3m³ de volum de încărcare, cu uși glisante pe ambele parti standard.

PORTER ELECTRIC SASIU

  • Fundația ideală pentru instalarea unei game uriașe de aplicații specifice.
February 1, 2018