PORTER ELECTRIC VAN

Inapoi la modele

PORTER ELECTRIC VAN

Datorita caracteristicilor sale unice, Porter Electric Van este o alegere imbatabilă – un vehicul extraordinar de agil și compact, care oferă o capacitate impresionantă de încărcare. Pe lângă faptul că permite acces nelimitat, non-stop, în zone supuse restricțiilor de trafic anti-poluare, cum ar fi centrele urbane, sistemul de propulsie electrică cu emisii zero este prietenos cu mediul și oferă economii substanțiale în toate costurile de funcționare.

Dispunând de o serie de caracteristici de neegalat, Porter Electric Van este partenerul perfect pentru livrările în oraș:

  • capacitate maximă de încărcare de 470 kg.
  • uși glisante standard pe ambele părți, făcând încărcarea și descărcarea mai simple și mai sigure.
  • 3 m³ de volum de încărcare.

Ideal pentru întreprinderile de curățare și instalații sanitare și pentru electricieni, sudori, dulgheri și florari.

Disponibil și în versiunea Extra.

PORTER ELECTRIC VAN

Vehiculul ideal pentru livrările de bunuri în centrele orașelor și pentru firmele de curățenie, instalatori, electricieni, sudori, dulgheri și florariști. Portbagajul oferă 3 m³ de volum de încărcare și poate transporta până la 730 Kg, în timp ce suprafața plană, uniformă a podelei înseamnă că fiecare centimetru de spațiu poate fi utilizat eficient. Nu în ultimul rând, două uși glisante (oferite în mod standard) și un hayon garantează accesibilitatea de jur imprejur.

VAN ELECTRIC CU GEAMURI

Soluția cea mai practică și funcțională pentru transportul mărfurilor și pasagerilor pe distanțe scurte. Ideal pentru spitale, clinici, asociații voluntare, organizatori de turnee și ca navetă pentru hoteluri și stațiuni. Capabil să transporte până la patru ocupanți și să ofere încă 1,4 m³ de spațiu pentru încărcătură – o operă cu adevărat impresionantă pentru un vehicul de doar 3,4 m lungime.

CAROSARI

Cu capacitatea sa de încărcare excelentă și volumul generos de marfă combinat cu un port de încărcare cu formă regulată, care poate fi ușor de convertit în orice configurație, Porter este baza perfectă pentru cele mai obișnuite carosari ale van-urilor.

Unele dintre cele mai populare aplicații pentru această versiune includ:

  • HACCP conforme cu transportul izolat
  • Atelier mobil
  • Transportul mărfurilor frigorifice
May 30, 2018