PORTER RANGE

PORTER
UNIC
AFLA MAI MULTE
MAXXI
RECORDUL CARE RUPE BARIERELE
MULTITECH EURO 6
SOLUTIE ECO
MAI MULT SPATIU PENTRU CONFORT SI SIGURANTA
CHASSIS O SOLUTIE PENTRU ORICE NEVOILE
PORTER REZULTATE MARI PENTRU SATISFACTIA CLIENTILOR
ALEGE DIN MODELELE DISPONIBILE
Previous
Next

PORTER RANGE

Practicitatea, dimensiunile compacte, capacitatea impresionantă de încărcare și economia sunt punctele forte ale Porterului, un vehicul conceput pentru a îndeplini orice sarcină profesională eficient și eficace și mai ales pentru utilizarea pe distanțe scurte. Întreaga gamă de produse Porter satisface cererea crescândă a consumului redus de combustibil și a impactului asupra mediului, permite accesul la centrele orașelor chiar și acolo unde există restricții de trafic.

CARACTERUL UNIC: TRASATURA DISTINCTIVA A GAMEI PORTER

Robust ca un camion, dar agil și compact ca un autoturism, Porter combină avantajele unui vehicul utilitar ușor cu o capacitate de încărcare de obicei oferită doar de vehicule mult mai mari. Descoperiți punctele forte ale Porterului.

DESIGN COMPACT

Amplasarea cabinei asigură o agilitate excelentă în centrul orașului cu o rază extrem de strânsă de bracaj (mai mică de 4 metri) și o vizibilitate excelenta asupra tuturor obstacolelor din jur. Aceasta configuratie optimizează spațiului, maximizând suprafața alocată pentru cargo (până la 65% din vehicul).

Șasiul din oțel ramforsat

Șasiul din oțel oferă un echilibru perfect între masa și rezistență, oferind performanțe remarcabile în ceea ce privește capacitatea de încărcare, în timp ce structura șasiului absoarbe impecabil greutatea incarcaturii, oferind o stabilitate excelenta. În combinație suspensiile robuste, arhitectura Porter asigură tractiune excelenta chiar și în condiții de conducere dificile.

MOTOR FATA, TRACTIUNE SPATE

Distribuția ideală a greutății in aceasta configuratie maximizează atât capacitatea de încărcare, cât și performanța de rulare. Greutatea încărcăturii mărește aderența roților motoare, în timp ce amplasarea frontala a motorului asigură controlul sigur al direcției. Avantajele acestei arhitecturi sunt evidente in conditii dificile, cum ar fi demarajul pe suprafețe alunecoase și in pante abrupte.

AVANTAJELE CONFIGURĂRII PORTERULUI ÎN SCURT

• Capacitate de încărcare de până la 65% din greutatea brută a vehiculului: 1,1 tone
• Agilitate fără egal: cu o rază de bracaj de sub 4 metri
• Aderență superioară și distribuție perfectă a greutății în toate condițiile de încărcare
• Construcție solida și durabilă

PERFORMANTE INALTE

Oferind soluții tehnice exclusive, Maxxi este cea mai mare si performanta variantă din gamă.

Caracteristicile tehnice care scot in evidenta versiunea Maxxi sunt:  

 • șasiul sau ramforsat
 • roțile sale duble
 • diferențialul      

AVANTAJELE VERSIUNII MAXXI PE SCURT

 • Capacitate de încărcare de până la 1 120 kg
 • Stabilitate extraordinară chiar și atunci când este încărcat la maxim
 • Tracțiune îmbunătățită în condiții de drumuri alunecoase        
VERSIUNE HS: UN SPECIALIST IN CATARAT Versiunea High Slope (HS) este extraordinar de eficientă pentru aplicații grele în condiții de inclinatie mare și este capabilă să faca fata la pante de până la 26%, comparativ cu 23% – o cifra deja impresionanta a variantei standard.

Conceput pentru a respecta standardele stricte de emisii Euro 6, benzina MultiTech este o unitate de vârf care îndeplinește cerințele de mâine pentru mediu și economie de combustibil. Acest motor cu 1299cc, cu patru cilindri și 16 valve, oferă o îmbunătățire semnificativă a performanțelor față de predecesorul său: puterea a crescut la 61 kW (+9 kW față de motorul anterior) , cuplul a atins 112 Nm (+7 Nm), în timp ce consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt mai mici decât înainte.

AVANTAJE:

 • Performanta superioara
 • Consum redus
 • Costuri scăzute de operare
 • Emisii reduse

Gama de motoare Porter Eco Solution oferă o gamă largă de variante Bifuel cu 4 cilindri (benzină + GPL sau benzină + CNG), cu injecție electronică de combustibil, bazată pe unitatea Eurotech Euro 6. Pe lângă costurile reduse ale combustibilului, versiunile Bifuel au, de asemenea, un impact redus asupra mediului, permițând accesul chiar și în zonele cu restricții de trafic împotriva emisiilor. Vehiculele Porter Bifuel dispun, de asemenea, de un rezervor de benzină cu dimensiuni normale, extinzându-și în mod semnificativ autonomia cu posibilitatea utilizării ambilor combustibili atunci când este necesar.

ECOPOWER (GPL): GPL este unul dintre cei mai ieftini combustibili de vânzare astăzi. Nu conține benzen și combustia sa produce emisii mult mai puțin nocive decât combustibilii convenționali.

GREENPOWER (metan): Metanul este un combustibil alternativ cu emisii scăzute care devine o alegere din ce în ce mai populară pentru multe aplicații, în special în zonele sensibile la poluarea atmosferică.

AVANTAJELE VERSIUNILOR DE BIFUEL PE SCURT:

 • Accesul la zonele de trafic restricționate
 • Costuri reduse de funcționare
 • Autonomie extinsa
 • Impact scazut asupra mediului

Porterul este mai mult decât un instrument de lucru practic și economic. Dispunând de echipamente moderne și finisaje de calitate, excelează și în ceea ce privește siguranța și confortul.

   SIGURANȚĂ

Cu o serie de sisteme electronice sofisticate, gata pentru a intra în functiune pentru a corecta erorile șoferului, Porter vă asigura siguranța când vă aflați pe drum. Siguranța superioară este asigurată de ABS și de sistemul de control al stabilității ESC. În situațiile de frânare de urgență, sistemele active de siguranta BAS și EBD lucrează în mod complementar pentru a evita o coliziune. 

INTERIOR

Porter are un interior modern care vă face munca mai sigură, mai plăcută și mai confortabilă. În detaliu, echipamentul standard include:

dispozitivul electronic de imobilizare;

tapițerie confortabila din de material rezistent;

servodirectie electronica (EPS);

Instrumente clar lizibile;

parbriz si geamuri din sticlă atermică pentru o izolare termică îmbunătățită a cabinei.  

Versiunea EXTRA: pentru clientul care cere ce e mai bun.

Porterul și Porterul Maxxi sunt disponibile și într-o variantă de echipare completă (EXTRA), care include bara fata vopsita in culoarea caroseriei, luminile de ceață, geamurile electrice, sistemul audio radio / CD / MP3, sistemul electronic antifurt cu telecomandă și senzori de parcare (cu excepția versiunilor Sasiu și Maxxi).

Proiectul Euro 6 l-a facut pe Piaggio sa acorde o atenție sporită mai mult decât oricând calității vehiculelor și sa faca eforturi intense în fiecare etapă a dezvoltării și fabricării produsului. Pentru a evalua rezultatele obținute și a ne asigura că obiectivele noastre au fost îndeplinite, am efectuat un sondaj de opinie in doua etape printre clientii din Italia: un prim interviu telefonic la o lună după cumpărare și un al doilea interviu după trei luni de utilizare a vehiculului. Cele 270 interviuri telefonice efectuate au relevat următoarele:

86% dintre clienți au cumpărat un Porter fără a lua în considerare alt vehicul (59% dintre clienți citează o experiență de proprietate anterioară pozitivă cu un Porter și 26% au justificat caracteristicile compacte ale vehiculului)

pentru restul de 14% dintre cumpărători, încrederea în dealerul local a fost de asemenea un factor decisiv (cu un scor global de 8,9 din 10 pentru încrederea clienților) verdictul general al proprietarilor a fost foarte pozitiv, cu un scor mediu de 8,5 din 10 și cu 54% dintre cumpărători dând un scor între 9 și 10 anumite calități individuale au fost, de asemenea, evaluate pozitiv – cu scoruri medii de: – 9,0 pentru performanța noului motor MultiTech Euro 6; 9.2 pentru izolarea fonica si zgomotul generat de motor; 8,9 pentru manevrabilitate; și 8,3 pentru confort. cifra medie a consumului de carburant menționată de proprietari a fost de 8,3 litri/100 km, ceea ce, datorită utilizării predominant urbane a vehiculului, este foarte satisfăcătoar.

PORTER FIXED DECK

 • Bena complet plană cu obloane de aluminiu
 • Lungimea totală minimă este de 3,5 m 
 • Bena cu o lungime de până la 2,7 m 
 • Capacitate de încărcare de până la 1.120 kg

PORTER TIPPER BED

 • Bena complet plana cu obloane de aluminiu și sistem hidraulic de basculare (până la un unghi maxim de 45 °)
 • Lungimea totală minimă este de 3,5 m
 • Bena cu o lungime de până la 2,7 m
 • Capacitate de încărcare de până la 1.060 kg
 

PORTER VAN

 • Capacitate de încărcare de până la 730 kg
 • Volum util de până la 3 m³
 • Ușile glisante duble standard
 • Disponibil și in versiune combi de 4 locuri cu 1,4 m³ volum util marfa

PORTER SASIU

O versatilitate extraordinară pentru carosarile adaptate nevoilor specifice ale clientului; cu până la 50 de conversii deja disponibile.

June 12, 2018