PORTER VAN

PORTER VAN

Mai compact, practic și manevrabil decât orice alt van din această clasă, dar cu o capacitate superioară de încărcare: un vehicul perfect pentru livrările în oraș.

Dimensiunile extraordinar de compacte (1.395 x 3.400 x 1.870 m) și arhitectura de camion cu cabina deasupra motorului asigură o rază de bracare de sub 4 m, în timp ce cele 2 uși glisante oferite în mod standard facilitează accesul la marfă din orice poziție. Puncte forte reale pentru a face munca mai rapidă și mai eficientă chiar și în situații cu spațiu limitat și trafic intens.

Porter Van este, de asemenea, disponibil ca varianta Van cu geamuri. Aceasta este soluția ideală pentru transportul urban mixt între mărfuri și pasageri, cu o cabină cu 4 locuri pentru echipa de lucru și un portbagaj generos pentru încărcături.

Disponibil in urmatoarele versiuni:

  • cu o motorizare pe benzină Multitech sau  Ecopower Bifuel pe benzină / GPL
  • versiunea Extra

VAN

Vehiculul ideal pentru livrările de bunuri în centrele orașelor și pentru firmele de curățenie, instalatori, electricieni, sudori, dulgheri și florariști. Portbagajul oferă 3 m³ de volum de încărcare și poate transporta până la 730 Kg, în timp ce suprafața plană, uniformă a podelei înseamnă că fiecare centimetru de spațiu poate fi utilizat eficient. Nu în ultimul rând, două uși glisante (oferite în mod standard) și un hayon garantează accesibilitatea de jur imprejur.

Disponibil in urmatoarele versiuni:

  • cu o motorizare pe benzină Multitech sau  Ecopower Bifuel pe benzină / GPL

VAN CU GEAMURI

Soluția cea mai practică și funcțională pentru transportul mărfurilor și pasagerilor pe distanțe scurte. Ideal pentru spitale, clinici, asociații voluntare, organizatori de turnee și ca navetă pentru hoteluri și stațiuni. Capabil să transporte până la patru ocupanți și să ofere încă 1,4 m³ de spațiu pentru încărcătură – o operă cu adevărat impresionantă pentru un vehicul de doar 3,4 m lungime.

Disponibil in urmatoarele versiuni:

  • cu o motorizare pe benzină Multitech sau  Ecopower Bifuel pe benzină / GPL

 CAROSARI

Cu capacitatea sa de încărcare excelentă și volumul generos de marfă combinat cu un port de încărcare cu formă regulată, care poate fi ușor de convertit în orice configurație, Porter este baza perfectă pentru cele mai obișnuite carosari ale van-urilor.

Unele dintre cele mai populare aplicații pentru această versiune includ:

  • HACCP conforme cu transportul izolat
  • Atelier mobil
  • Transportul mărfurilor frigorifice
February 1, 2018