SOLUTIE ECO – piaggiovehiculecomerciale.ro

ECOSOLUȚIE: SOLUȚII PENTRU MEDIU

Economisiți bani, ocrotiti mediul și mentineti flota in miscare

Ecosoluția nu este doar un cuvânt pentru Piaggio, ci o filozofie cu origini vechi. Începând din 1995, Porter a venit cu o premiera in domeniu, oferind o versiune 100% electrică.Pentru un vehicul utilitar, grija pentru mediu nu este doar o alegere etică, ci un factor important în succesul unei afaceri. Astfel de vehicule ofera, pe langa economia de carburant, si soluții din ce în ce mai eficiente pentru noile reglementări de circulație, care interzic din ce în ce mai mult accesul vehiculelor poluante in centrele istorice și in alte zone sensibile la poluare.Cu vehiculele Bifuel (benizna + GPL si benzina + CNG) cu emisii reduse si varianta ElectricPower cu zero emisii, Piaggio permite companiilor care operează în aceste zone să-și mentina activitatea, oferind în același timp un instrument eficient pentru autoritățile locale de a promova aceste noi reglementări de mediu.Cu o gamă largă de versiuni și modele, Piaggio oferă soluții pentru toate aplicațiile standard, în timp ce flexibilitatea extraordinară a acestor vehicule in vederea carosarii face posibilă dezvoltarea unor configurații personalizate pentru nevoi mai specifice.

BIFUEL

Cele două variante Bifuel sunt alimentate de un motor pe benzina, cu capacitate de 1.299cc, cu 4 cilindri, cu injecție electronică de combustibil, derivată din unitatea de benzină Euro 6 de înaltă tehnologie Multitech. În timp ce permit accesul în zone supuse restricțiilor impuse de legistlatia anti-emisii, vehiculele Porter Bifuel dispun de asemenea de un rezervor de benzină cu dimensiuni normale care extinde în mod semnificativ autonomia lor, cu posibilitatea de a utiliza ambii combustibili atunci când este necesar.

ELECTRIC

Versiunea electrică a Porterului este vehiculul utilitar cu emisii zero care a răspuns nevoii de mobilitate ecologică de peste 20 de ani și mai ales în centrele istorice ale orașelor închise traficului normal ca măsură anti-emisie.

Dispunând de un pachet de baterii generos, sistemul de propulsie asigură performanțe remarcabile, reducând dramatic emisiile de zgomot în centrele urbane. În plus față de avantajele evidente ale costurilor de consum reduse, acest vehicul oferă, de asemenea, acces nelimitat la zonele închise traficului cu motor cu ardere internă.

DISCOVER THE RANGE